Om oss


Svensk Champagneimport står för kvalitét, hantverk och exklusivitet. Vi arbetar med små, familjära champagneproducenter, som är noga utvalda för Champagnerna det skapat med specifika karaktärer, fantastiska råvaror och spännande historia. Våra producenter sträcker sig från från Grand Cru-lägen i Côte des Blancs med sina krispiga och eleganta Chardonnay-champagner till Vallée de la Marnes strama och kraftfulla Pinot Noir-champagne – alla lika noggrant utvalda för den höga kvalitéten vinerna håller.

Som importör av hantverksmässiga champagner tror vi mycket på delaktighet och öppenhet. Vi har full insikt i hela tillverkningsprocessen och har ett nära samarbete med alla våra producenter, många av dem är numera våra personliga vänner. Denna relation är extra viktig och något vi tagit med oss in i rollen som leverantör. Genom att lägga stor vikt vid den högklassiga Champagne vi förmedlar, total öppenhet med både producenter och kunder, verkar vi för ett långsiktigt och proffesionellt samarbete och en familjär relation.

Vi erbjuder champagneprovningar av alla slag och kan utforma provningen för mingel, bröllop, middagar samt gästspel. Vi har mer än 10 års erfarenhet av champagne och kan erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga.
Vi genomför också gruppresor till Champagne ett antal gånger per året där möten med producenter blandas med upplevelser samt kvalitets boende med all inclusive.

Champagne ska vara kul, enkelt intressant – och som vi alltid säger, vi löser det mesta!

Med bubbliga hälsningar,

Magnus Fritzell
Grundare och Ägare
magnus@champagneimport.se
070-943 30 75


Svensk Champagneimport AB har säte i Halmstad.

Bankgiro: 848 – 1517
Org.nr: 556886 – 2279
Innehar F-skattebevis

Kontakta oss för mer information >>