Om oss


Svensk Champagneimport står för kvalitét, hantverk och exklusivitet. Vi arbetar med små, familjära odlarchampagner som är noga utvalda för sin specifika karaktär och spännande historia. Våra producenter sträcker sig från från Grand Cru lägen i Côte des Blancs med sina krispig och elegant Chardonnay till Vallée de la Marnes strama och kraftfulla Pinot Noirer – alla lika noga utvalda för sin höga kvalitét.

Som importör av hantverksmässiga champagner tror vi mycket på delaktighet och öppenhet. Vi har full insikt i hela tillverkningsprocessen och har ett nära samarbete med alla våra producenter, många av dessa är numera även våra personliga vänner. Denna relation är extra viktig för oss och något vi tagit med oss in i rollen som leverantör. Genom att lägga stor vikt vid personliga relationer med våra kunder och total öppenhet verkar vi för ett långsiktigt samarbete och en familjär relation.

Vi erbjuder champagneprovningar av alla slag och kan utforma provningen för mingel, bröllop, middagar samt gästspel. Vi har mer än 10 års erfarenhet av champagne och kan erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga.Champagne ska vara kul och enkelt – och som vi alltid säger, vi löser det mesta!

Med bubbliga hälsningar,

Magnus Fritzell
Grundare/delägare
magnus@champagneimport.se
070-943 30 75

Camilla Niklasson
Delägare
camilla@champagneimport.se
070-549 85 51


Svensk Champagneimport AB har säte i Halmstad.

Bankgiro: 848 – 1517
Org.nr: 556886 – 2279
Innehar F-skattebevis

Kontakta oss för mer information >>