Om oss

Svensk Champagneimport står för kvalitét, hantverk och exklusivitet. Vi arbetar med små, familjära odlarchampagner som är noga utvalda, var och en för sin specifika karaktär och spännande historia. Våra producenter sträcker sig från krispig och elegant Chardonnay från Grand Cru lägen i Côte des Blancs, till Vallée de la Marnes strama och kraftfulla Pinot Noirer, alla noga utvalda för sin höga kvalitét.

Som importör av hantverksmässiga champagner idag tror vi mycket på delaktighet och öppenhet. Vi har full insikt i hela tillverkningsprocessen och ett nära samarbete med alla våra producenter, många av dessa är numera även våra personliga vänner. Denna relation är extra viktig för oss och något vi tagit med oss in i rollen som leverantör. Genom att lägga stor vikt vid personliga relationer med våra kunder och total öppenhet verkar vi för ett långsiktigt samarbete och en familjär relation.

Vi erbjuder champagneprovningar av alla slag, mingel, middagar och gästspel, allt för att deltaga aktivt i försäljningen av våra champagner. Vår resa har nyss börjat, och vi utvecklas gärna tillsammans med dig!

Med vänlig hälsning,

Magnus Fritzell
Johanna Behlin


Svensk Champagneimport AB har säte i Halmstad.

Bankgiro: 848 – 1517
Org.nr: 556886 – 2279
Innehar F-skattebevis

Kontakta oss för mer information >>